Een van de bugs / fouten in Divi is dat er geen melding wordt gegeven wanneer je iemand anders dezelfde pagina wilt aanpassen als degene waar jij in aan het werk bent. (Dit heb ik getest met de Visual Builder  versie 2.25.1 )

Dit geld alleen voor als je aan de voorkant van de site de pagina wilt aanpassen met de Visual Builder. Dus als via pagina bewerken de pagina aanpast wordt er wel een melding gegeven. Dit is de standaard melding van WordPress die ook bij veel andere thema’s werkt.

Mocht dit nu gebeuren dan kun je via onderstaande stappen een versie van de pagina terugvinden en terugzetten.

Stap 1: Open een pagina in de visual builder, doe een paar wijzingen. Zoals een stukje tekst toevoegen.

Stap 2: klik het paarse icoon met de puntjes en check dat het volgende menu wordt weergegeven:

Stap 3: Klik op het klokje en check dat er verschillende versie van de pagina worden weergegeven. Let op dat de laatste pagina wijziging onderaan staat.

Stap 4: met een klik kun je de gewenste versie terug zetten.