Software Outsourcing op niveau

Wij bieden IT Outsourcing aan samen met ons partnerbedrijf Abangani Media uit Zuid Afrika. Abangani Media wordt geleid door een Nederlandse manager, waardoor er geen probleem is met cultuurverschil. Tevens zit Zuid Afrika in dezelfde tijdzone, waardoor het samenwerken nog eenvoudiger wordt gemaakt.

Jaar evaring

  • .net | SQL, Postgres | Angular
  • Laravel | VueJS
  • Node JS | MongoDB
  • Wordpress | Templates en plugins
  • Hubspot maatwerk

Ontdek de voordelen van Zuid Afrika

100% Nederlands management dus een hogere slaagkans

Engels als handelstaal in Zuid Afrika

Geen tijdszone verschil maar wel Offshore Development

Ervaren IT consultants beschikbaar in Nederland.

Ervaren IT consultants beschikbaar in Nederland om de communicatie te verbeteren.

Competitieve prijzen

IT professionals met universitair en HBO-niveau

Wij gaan voor een lange termijn relatie

“Het woord Abangani betekend in het Zulu “Vriendschap”. Wij bouwen graag aan langdurige relaties, waarin we elkaar aan beide kanten proberen te helpen. Met dat u met ons samenwerkt helpt u Abangani Media mee om een positieve impact te maken in Zuid Afrika.”

Software Developers

Jaar ervaring

Projecten opgeleverd

Ons aanbod

Mobile App Development

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van apps met VueJS & Cordova Phonegap. Verder zijn me momenteel Flutter aan het bestuderen.

Web Applicaties | Online Dashboards

We bouwen voortdurend Web Applicaties voor klanten. In dat proces wordt het fundament gelegd met een degelijke databasestructuur en het opzetten van de APIs. De front end bouwen we met JS frameworks zoals VueJS of Angular.

API koppelingen

Klanten vragen ons voortdurend om data van diverse systemen met elkaar te verbinden. Die koppelingen stellen onze klanten in staat om hun processen verder te verbeteren en te automatiseren.

Wordpress maatwerk

We hebben veel ervaring met WordPress template ontwikkeling en daarnaast bouwen we ook maatwerk plugins. We bieden Whitelabel oplossingen aan voor reclame- en communicatiebureau’s.

Hubspot maatwerk

Wij bouwen Hubspot templates vanaf nul op. Daarnaast bouwen we koppelingen tussen Hubspot en andere online applicaties. We bieden Whitelabel oplossingen aan voor reclame- en communicatiebureau’s.

Onze
werkwijze

Bij het ontwikkelen van een mobile app of een web applicatie.

Connect met Pieter

Het eerste contact voor nieuwe projecten wordt gelegd met Pieter. Pieter luistert naar uw wensen en werkt vervolgens samen met het team in Zuid Afrika aan een eerste voorstel. Pieter blijft ook tijdens het proces uw aanspreekpunt. Regelmatig checkt hij in om te kijken of alles naar wens gaat en waar nodig probeert hij bij te sturen. 

Offerte traject

Aan de hand van je wensen / requirements in de vorige stap stellen we een offerte op met een planning.

Development software

Bij akkoord op de offerte gaan we aan de slag. Via tools als Trello en Asana kunnen we het project goed managen. Wij kunnen in Scrum werken als het project zich daar goed voor leent.

Verificatie en validatie

Tijdens het ontwikkellen van de software voeren we op verschillende niveau’s tests uit aan de hand van de requirements die we in de offertefase hebben vast gesteld.

Livegang / release

Wanneer de software (de release candidate) door een succesvolle testronde heen komt zijn we release ready. Wanneer u groen licht zetten we de software live.

Support en doorontwikkeling

Afhankelijk van het project is het nodig om de software door te ontwikkelen en te supporten / onderhouden. Wij u een voorstel doen voor een Service Level Agreement. 

Onze
werkwijze

Bij het ontwikkelen van een mobile app of een web applicatie.

Pieter Kruidenier

Bij Pieter Webdesign

Hein van Vlastuin

Abangani Media

Pieter Kruidenier

Bij Pieter Webdesign

Hein van Vlastuin

Abangani Media

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

 

Let’s talk!

7 + 2 =